WAWBURGER TILBURG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1056 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij WawBurger Tilburg. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 16:17 Vergeten appelsap alle andere sauzen
6 jun 2024 om 16:29 Hele goede burgers maar de friet is niet vers als het verse frietjes bijgeleverd word dan perfect. Dus andere frietjes!!!
3 jun 2024 om 8:04 Onze eten was nog warm en lekker.
25 mei 2024 om 21:36 My order wasn’t complete and the burger was a little sloppy assembled. I can definitely see why I received the order in less than 15 minutes. Please pay attention to the quality!!
25 mei 2024 om 0:15 Er staat dat er 16.20 wordt bezorgd.Dan staat er dat er pas om 17.10 bezorgd wordt. Ik ben het daarom zelf gaan ophalen. Dan staat er het om 16.37 wordt bezorgd en ben ik voor niets naar wow burger gereden. Heb thuis koud mijn eten gegeten!!!!!!!!
22 mei 2024 om 17:42 As great, tasty and crunchy as ever.
18 mei 2024 om 21:21 Frietjes en hamburgers waren koud helaas
8 mei 2024 om 21:16 Heerlijke burger, bezorger was supersnel en beleefd, de happy meal was helemaal top! Mijn zoontje gebruikt zijn nachtlamp iedere dag en zegt dat ik geen happy meal meer blij McDonald moet bestellen vanwege hun stomme boekjes haha
19 apr 2024 om 22:00 Prima, niks bijzonder.